skip to content
 
 
 

Biroul de Informare al Parlemantului European în Romania - Comunicate de presă, articole şi informări ale Parlemantului European şi ale Biroului

Parlamentul European si steagul UE
Eurobarometru: Apartenența la UE este considerată un lucru bun de către tot mai mulți europeni
Vedere de pe acoperis cladire PE Strasbourg
În săptămâna 17 - 23 aprilie deputații europeni își vor desfășura activitatea în cadrul delegațiilor externe. 
cladire Pe, Bruxelles
În săptămâna 10-16 aprilie, Parlamentul European își desfășoară activitatea în cadrul comisiilor parlamentare.
cladirea PE, Strasbourg
În perioada 3-6 aprilie, Parlamentul European se reuneşte în sesiune plenară la Strasbourg. Principalele subiecte pe ordinea de zi sunt enumerate mai jos.
Parlamentul European, Bruxelles
În săptămâna 27 martie - 2 aprilie, Parlamentul European își desfășoară activitatea în cadrul comisiilor parlamentare şi al grupurilor politice la Bruxelles.
cladirea PE cu steagul UE.
Biroul de Informare al Parlamentului European în România organizează, în parteneriat cu Institutul European din România şi Centrul de Informare Europe Direct București, dezbaterea intitulată „Uniunea Europeană: priorități și provocări după 6 decenii de existență”.
Promotori logo 2017.
Cei 30 de Promotori pentru democrație europeană au fost selectați în urma procesului de jurizare care a avut loc în perioada 5 - 17 martie 2017.
Charlemagne logo
Cea de-a zecea ediție a concursului Premiul Charlemagne pentru Tinerii Europeni și-a desemnat proiectul câștigător în România: "Faces of Europe" (Fețele Europei).
poster ziua femeii 2017.
Biroul de Informare al Parlamentului European în România organizează vineri, 10 martie 2017, dezbaterea "Modele feminine în știință și cercetare", la Centrul Cultural Casa Artelor (Casa Eliad) din Bld. Mircea Vodă nr. 5, între orele 10:30 – 13:00.
Imagine steaguri UE si UK
Biroul de Informare al Parlamentului European în România organizează vineri, 24 februarie 2017, între orele 10:00 – 12:00, la sediul său din strada Vasile Lascăr 31, o dezbatere intitulată „BREXIT: situația curentă și perspective de viitor”.
Logo Scoala Ambasador.
Biroul de Informare al Parlamentului European în România a lansat vineri, 9 februarie a.c., proiectul-pilot „Școli-ambasador ale Parlamentului European în România”, un proiect care se adresează elevilor din ciclul liceal de toate tipurile.