Briefing de presă cu Victor Negrescu, deputat în Parlamentul European (S&D), joi, 28 martie

Invitație de presă: Biroul Parlamentului European în România vă invită joi, 28 martie, la ora 10:00, la un briefing de presă cu deputatul Victor Negrescu (S&D), Vicepreședinte al Comisiei pentru cultură și educație în Parlamentul European, despre prioritățile politice și legislative aflate pe agenda Parlamentului European, în contextul alegerilor europene de anul acesta.

Agenda

10:00 - 10:20

·       Victor NEGRESCU (S&D), despre bugetul anual al Uniunii Europene, rolul alegerilor europene în constituirea viitoarei Comisii Europene, aderarea României la spațiul Schengen și priorități legislative în domeniul educației.

10:20 - 11:00

·       Sesiune de întrebări și răspunsuri

Briefingul are loc la  sediul Biroului PE la București, str. Vasile Lascăr, nr. 31, etaj 9. Vă rugăm să confirmați prezența la adresa epbucarest@europarl.europa.eu (reply la acest e-mail).

***

Evenimentul face parte din seria de briefinguri de presă organizate de Biroul PE în București și în alte orașe din România, în pregătirea alegerilor europene din 9 iunie 2024.

În dosarul de presă pentru pregătirea alegerilor europene puteți găsi informații despre: componența și competențele Parlamentului European, prioritățile politice, legile europene votate sau aflate în proces de decizie, cum se votează pentru alegerile europene în statele membre și care sunt pașii instituționali după alegerile din iunie, grafice, sondaje și studii, precum și date de contact utile.

Andra ŢĂRNEA

Press officer in Romania

+40 743 113 899

andra-teodora.tarnea@europarl.europa.eu

Mihai ROŞIORU

Press officer in Romania

+40 744 208 892

mihai.rosioru@europarl.europa.eu